AS5160 och AS5160T - Välkommen till den rena sidan!


2016-07-11 12:36

Viper AS5160 och AS5160T är högproduktiva gå-bakom kombiskurmaskiner med batteritid och tankkapacitet för timmar av rengöring.
 
 
 
De är enkla och bekväma att använda med sin ergonomiska design, och dessa robusta maskiner är redo för rengöring på djupet på alla ytor inomhus.
 

 
 
Med en arbetsbredd på 51 cm och en kraftfull 450 W borstmotor, får dessa maskiner jobbet gjort både snabbt och enkelt. Särskilt om du väljer modellen AS5160 T – för Traction (drivning) – utrustad med en 150 W drivmotor, som tar maskinen framåt. Timmar av rengöring garanteras av 61 liters kapacitet på både ren- och smutsvattentank - och givetvis batterierna på 2x12 Volt.
 

 
 
Maskinerna är välbalanserade och enkla att manövrera tack vare sina robusta hjul. Tidräknare och vattenindikator håller dig uppdaterad, och hastighetsreduceringsfunktionen på versionen med drivning garanterar mjuk körning med till minimal ansträngning. När det är dags att tömma, fylla på och rengöra maskinerna sköts all hantering enkelt och tidsbesparande. 
 

 
 
Ett prisvärt och attraktivt val för rengöring på hotell, restauranger, buss- och tågstationer, fabriker, stormarknader, gallerior, sjukhus, skolor och andra institutioner. 

  • ​Produktiva:  Arbetsbredd 51 cm
  • Borstar och rondeller kan installeras automatiskt
  • Tidräknare: Kontrollera hur många timmar maskinen har varit igång
  • Hög kapacitet för ökad produktivitet: 61 liter vattentank / 61 liter smutstank
  • Robusta och solida: Robusta chassisystem
  • Pålitliga: Kraftig 79 cm aluminumsugramp​

 

 
​​​