Viper

Viper säljs i fler än 48 länder runt i världen och är 100% danskägt.

Viper rengöringsmaskiner är kända för stor driftsäkerhet, enkel konstruktion - och het, enkel konstruktion - och attraktivt pris.  

Vi arbetar i nära samarbete med branschspecialister inom olika branscher gällande försäljningen av Viper-produkter. Partners som har stor kunskap om utmaningarna i olika delar av det Svenska näringslivet. Därmed säkrar vi bästa möjliga support för kunderna, i förhållande till deras rengöringsbehov samt en personlig support från branschfolk.

Har du behov av ytterligare information kring produkter, rengöringslösningar - eller endast har behov av ett gott råd om val av maskin, kan du kontakta den supportpartner som bäst passar dig.

Viper rengöringsmaskiner är för professionellt användande. Typiska produkter är dammsugare, våt-/torrsugare, golvvårdsmaskiner, mattrengörings- och skurmaskiner.

Med försäljning i närmare 50 länder på 4 kontinenter har det varit viktigt, att utveckla olika produktserier som lever upp till rengöringskraven i de olika delarna av världen.

Därför är de produkter, vi säljer i Sverige, utvecklade i en kvalitet, som passar kraven i Europa - men utgör endast en mindre del av det totala sortimentet som produceras till världsmarknaden på den stora produktionsanläggningen i Kina.​

 

Här finns också den särskilda utvecklingsavdelningen för rengöringsutrustning till Europa, som i tätt samarbete med de europeiska säljbolagen och produktcheferna konstant utvecklar nya rengöringsmaskiner som uppfyller de krav som kunderna ställer i Europa.

Det europeiska huvudkontoret för Viper ligger i Brøndby och den europeiska distributionscentralen är placerad i Antwerpen, Belgien. Från Belgien levereras dagligen rengöringsmaskiner till hela Västeuropa i ett effektivt distributionssystem.

Vår slogan för Viper är ” Driftsäker, användarvänlig och kraftfull”. En slogan som ockskå avspeglas tydligt i produkterna – som alla har 2 års reklamationsrätt och 14 dagars full returrätt.

Viper är 100% ägt av Nilfisk-koncernen. Nilfisk är en av världens största när det gäller professionella rengöringsmaskiner.​

​​